Over onsWie zijn wij?

Nederland het epicentrum van duurzaamheid, en dan met name vanuit het vlas, dat is waar wij als stichting voor staan. Onze thuisbasis is Zeeuws-Vlaanderen, een zeer bewuste keuze: het is van oudsher een vlasstreek. Met onze stichting zetten we vlas en al haar toepassingsmogelijkheden opnieuw in de spotlights. 

Door een bundeling van traditie, vakmanschap en innovaties willen we duurzame kwaliteitsproducten leveren die gemaakt zijn van linnen en vlasvezel. Het oude imago van Nederland en België als vlasstreek omarmen wij met liefde en blazen we nieuw leven in. Vlas, hennep en ramie staan volop in de belangstelling als grondstof voor vele producten zoals textiel, composieten en bouwmaterialen. 

Wij hebben contact met diverse brancheverenigingen maar ook directe lijnen met vlasboeren, linnenweverijen, spinnerijen en onderzoeksbureau’s. Wij kunnen jullie altijd op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen. De Stichting stelt zich tot doel uit te groeien tot het aanspreekpunt voor bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten voor alle aan vlas gerelateerde zaken. Dit vanuit de voornaamste onderwerpen: duurzaamheid, mode, cultuur, interieur, kennis, bouw maar ook de (land)bouw. Ondernemers hebben hiermee de kans om een stijlvol statement te maken en continue up-to-date te zijn qua ontwikkelingen.

Stichting Duurzaam Doen we Samen (i.o.)
Geererf 34
4824 GL Breda
KvK-nummer 80971873

+31 (0)6 408 31 770

info@duurzaamdoenwesamen.nl

Bank NL 97 KNAB 0502760605
(Tijdelijk t.n.v. C_Bilt)